Muro Independents - Starbasea suomeksi *Finnish players only*

Henkka77

Active endo
Joined
Aug 9, 2019
Messages
32
#1

Muro Independents - Starbasea suomeksi
murologo5.png


Taustaa:

Mikä Muro Independents?

Pelaajaryhmämme sai alkunsa kesällä 2016 MuroBBS-foorumin Elite: Dangerous-ketjussa, kun päätimme pistää pystyyn Discordin pienen porukan yhteydenpitovälineeksi yhteisiä pelisessioita helpottamaan.
Elitessä olemmekin suurin suomalainen pelaajaryhmittymä ja kaikista kahdestatuhannesta pelaajafaktioista 60:s suurin.
Eliteä meillä pelataan nykyään vähenevällä porukalla ja suurin osa onkin siirtynyt muihin peleihin.

Montako teitä on?

Vuosien mittaan porukkamme on pikkuhiljaa kasvanut ja Discordissamme on tällä hetkellä melkein 300 komentajaa, joista aktiivisia ehkä 30-40%.
Loput lurkkailee taustalla.

Pelaatteko mitään muuta kuin Eliteä?

Kyllä.
Elite oli aikoinaan "pääpelimme", mutta vuosien mittaan se on jäänyt hieman taka-alalle.
Star Citizen, Empyrion, Space Engineers, No Man's Sky, Dirt Rally, Hellion, GTA V, + monia muita mitä nyt porukalla keksitään pelailla.
Ja tietysti Starbase kun se julkaistaan.

Entä se nimi?

No, koska tämä koko homma lähti liikkeelle aikoinaan jo nykyään näivettyneeltä MuroBBS-foorumilta, siitä saimme loogisesti ja vaivattomasti nimen etuliitteen ja myöhemmin Elitessä saatuamme ihka oman pelaajafaktion, päädyimme itsenäiseksi faktioksi, josta siis nimi Muro Independents.


Muuta:

- Keski-ikämme on varovastikin arvioiden ~35, eli emme ole enää mitään poikasia joskaan emme ihan eläkeläisiäkään. Monella meistä on kyllä poikasia, joka osaltaan aiheuttaa monelle meistä muutakin ohjelmaa kuin tietsikan edessä istumista.
- Paska läppä ja huono huumori kukkii Discordissamme päivittäin ja mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan suomalaisella intensiteetillä eli vanhalla kunnon väittelyllä, ruumiilta olemme toistaiseksi välttyneet. Jotain kertonee porukkamme kypsyydestä se, että emme ole kertaakaan 5 vuoden aikana joutuneet heiluttamaan ns. "banhammeria". No ehkä kerran.. ;)
- IRL miittejä olemme myös järjestäneet, nyt viitenä vuonna peräkkäin noin 10-15 rohkeimman voimin ja ensi vuonna olemme todennäköisesti myös paljussa pakaraetäisyydellä miehisesti keskiolutta kiskoen ja paskaa jauhaen. Uudet naamat ovat luonnollisesti tervetulleita miitteihimme.

Mitä odotamme sinulta:

- Rentoa, kypsää (epäkypsät grillataan roviolla) asennetta ja huumorintajua. Ja paskaa läppää.


Mitä ovat suunnitelmamme Starbasen suhteen:


Toistaiseksi meitä Starbasesta innostuneita on vain kourallinen, mutta toivomme tilanteen muuttuvan kun peli julkaistaan early accessiin ja tämän rekryilmoituksen on tarkoitus osaltaan myös kasvattaa pelaajamääräämme tämän pelin parissa.
Koska olemme jo hieman varttuneempaa väkeä, moni meistä diggailee rauhallisesta PvE-pelailusta, basen rakentelusta, mainauksesta, exploraatiosta, yms.
Kunhan peli julkaistaan niin katsomme tarkemmin mihin kaikkeen voisimme näppimme työntää.


Discord:

https://discord.gg/9XtZKXZSze

Saapuessasi Discordiimme, luethan säännöt ja nappaa Starbase-rooli itsellesi niin et missaa porukkahommia!


Tervetuloa!

CMDR Henkka77 / Muro Independents


 
Last edited:
Top